Hoofdmenu

De wedstrijd Roda JC en Almere City wordt vrijdag 9 april uitgespeeld.

De resterende 23 minuten van het gestaakte Keuken Kampioen Divisie-duel Roda JC – Almere City worden vrijdag 9 april om 17.00 uur uitgespeeld. Dat heeft het bestuur betaald voetbal woensdag bepaald. De wedstrijd werd afgelopen maandag na 67 minuten gestaakt vanwege harde sneeuwval.

Bij een gestaakte wedstrijd bekijkt de aanklager betaald voetbal altijd of er schuld is aan het niet uitspelen van een wedstrijd. In dit geval is de aanklager betaald voetbal van mening dat zowel Roda JC als Almere City geen schuld hebben. Vervolgens is het aan het bestuur betaald voetbal om vast te stellen of de wedstrijd wordt uitgespeeld, de wedstrijd in z’n geheel wordt overgespeeld of dat de op het moment van staken bereikte stand als einduitslag wordt aangemerkt. In dit geval heeft het bestuur betaald voetbal heeft ervoor gekozen om het restant van de wedstrijd te laten uitspelen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »