TOF versterkt kleinere familiebedrijven.

TOF staat voor ‘Trots op Familiebedrijven’ en is een initiatief van MKB-Limburg samen met Maastricht University. Familiebedrijven tot 50 medewerkers kunnen zich hiervoor inschrijven.

Wil je aan de slag met je bedrijf, verder denken dan morgen of deze maand? Stilstaan bij de plannen die al in je hoofd zitten? Dan meld je aan voor TOF! Voor de familiebedrijven die zich aanmelden bij TOF, is een programma ontwikkeld door Maastricht University. TOF bestaat uit twee delen; het eerste deel van TOF is ‘TOF aan Tafel’ een gratis bedrijfsscan en coachingsgesprek en het  tweede deel is TOF Masterclasses.

TOF aan Tafel . Het moment van zelfreflectie, stilstaan bij je organisatie. Dit is het eerste deel en is een coachingsgesprek met een ervaren business coach om de uitdagingen en kansen in beeld te brengen. Deze coaches voeren het gesprek op basis van een bedrijfsscan. Met de observaties kan een ondernemer zelf aan de slag of verder naar de volgende fase; de TOF Masterclasses. Aanmelden voor TOF aan TAFEL kan nu meteen via https://forms.gle/Bb6dBredgVrzjShy7.

Dit onderdeel is een programma van zes kennis- en inspiratie sessies verspreid over zes maanden, TOF Masterclasses. Hier wordt naast kennis over strategie, innovatie en opvolging aandacht besteed aan bewustwording en co- creatie binnen de organisatie vraagstukken. Met TOF Masterclasses gaan familiebedrijven aan de slag met een plan voor continuïteit, co-creatie en/of groei.

Vragen over TOF? E-Mail info@mkblimburg.nl.

Terug kijken naar het TOF webinar via deze link: https://vimeo.com/524799048/19a6a4974a

 

Geef een reactie