Tijdswijziging speelronde 35 FC Den Bosch – Roda JC

De wedstrijden op vrijdag 23 april in speelronde 35 in de Keuken Kampioen Divisie krijgen een andere aanvangstijd.

Vanwege het vervroegen van het Eredivisieduel Willem II – RKC Waalwijk, dat met beperkt publiek wordt gespeeld waarbij rekening moet worden gehouden met de avondklok, zou die wedstrijd gedeeltelijk overlappen met het programma van de Keuken Kampioen Divisie.

Door het verzetten van de aanvangstijden in de Keuken Kampioen Divisie beginnen die wedstrijden, die zonder publiek worden gespeeld, pas na afloop van Willem II – RKC Waalwijk. De wijzigingen in het programma zijn tot stand gekomen in overleg met de clubs, de CED, ESPN en de lokale autoriteiten.

Door deze wijziging is de aanvangstijd van het duel tussen FC Den Bosch en Roda JC verlaat naar 21.00

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie