Volgende week vrijdag (30 april) mogen we eindelijk weer publiek in ons stadion ontvangen.

INFORMATIE WEDSTRIJDBEZOEK RODA JC – JONG AZ

Volgende week vrijdag (30 april) mogen we eindelijk weer publiek in ons stadion ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. De resultaten op het veld zijn goed en er wordt aantrekkelijk voetbal gespeeld. Het is daarnaast een belangrijke (laatste) periode waarin we samen met
jouw steun de Play-Offs voor promotie kunnen bereiken.
Gezien het feit dat de wedstrijd Roda JC – Jong AZ deel uitmaakt van de pilot “Testen voor toegang”, mogen wij onze seizoenkaarthouders (max. 1950 fans) toelaten. Vanwege de richtlijnen willen we je vragen om rekening te houden met enkele aanpassingen die voor iedereen nieuw zijn. Om een veilig wedstrijdbezoek (nieuwe ‘Covid-19 protocollen’) mogelijk te maken, is vooraf online reserveren voor deze wedstrijd verplicht.

In verband met de geldende richtlijnen is de aanvraag/registratie beperkt tot 1 ticket per actieve seizoenkaarthouder. Het online reserveren start op vrijdag 23 april om 10.00 uur en stopt op donderdag 29 april om 23.59 uur.

Daarnaast zijn wij genoodzaakt om aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • Bezoekers van de wedstrijd zullen een bewijs van een negatieve coronatest uitslag moeten meenemen, ongeacht of je gevaccineerd bent of niet. Hiervoor dien je een afspraak te maken via testenvoortoegang.nl. Zonder negatieve testuitslag en corresponderend identiteitsbewijs kunnen wij je helaas geen toegang tot het stadion verlenen.
  • Bij het online reserveren van je ticket krijg je een vak, rij en stoelnummer aangewezen. Op deze stoel dien je ook plaats te nemen tijdens de wedstrijd. Personen uit hetzelfde huishouden kunnen helaas niet naast elkaar plaatsnemen.
  • Let op: de grote sponsordoeken op de Theo Pickée Tribune en Koempeltribune zullen tijdens dit duel blijven liggen. Bij het reserveren zijn deze plaatsen dus niet beschikbaar.
  • De horecapunten in de omloop zullen (weliswaar met een beperkt assortiment) geopend zijn. Eigen drank is niet toegestaan. Betalen kan enkel met betaalkaart (uitgegeven aan het begin van het seizoen) of pin. Het opwaarderen van de betaalkaart en cash betalen is niet mogelijk.
  • Alle standaard COVID-19 maatregelen zullen ook tijdens deze wedstrijd van toepassing zijn. Houd te allen tijde 1,5 meter afstand en draag een mondkapje tijdens het staan of lopen (verplicht). Zodra je op de tribune zit mag het mondkapje uiteraard weer af.
  • De toegangscontrole zal in twee tijdvakken verlopen. De eerste start om 19.10 tot 19.20 uur en de tweede begint om 19.40 tot 19.50 uur. Op uw e-ticket staat het tijdvak weergegeven. Om drukte te voorkomen willen we je vriendelijk verzoeken om echt op het aangegeven tijdstip te arriveren en niet eerder.

PROCEDURE TESTEN VOOR TOEGANG
Onderstaand schema beschrijft in zes stappen hoe wij samen een veilig wedstrijdbezoek kunnen garanderen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie