FORTUNA SITTARD EN SEM SLAAN HANDEN INEEN

Fortuna Sittard maakte in september 2020 bekend dat het een meerderheidsbelang neemt in de de horeca binnen het stadion. Momenteel is de integratie in volle gang en zijn de eerste stappen zichtbaar. Met oog op de toekomst is Fortuna Sittard recent de samenwerking aangegaan met Smart Event Manager (SEM).

SEM biedt de club de mogelijkheid om het beheer van evenementen te vereenvoudigen, waarbij de software taken uit handen neemt. Hierbij kan gedacht worden aan het reserveringsproces en het opstellen van offertes. Op de lange termijn zal dit bijdragen aan het verkrijgen van inzichten in processen.

Janine van der Putten, binnen Fortuna Sittard verantwoordelijk voor onder meer de evenementen: โ€œMet het gebruik van SEM zetten we een belangrijke stap in het professionaliseren. Het platform biedt ons de mogelijkheid om effectiever te werk te gaan. Wanneer de maatregelen het toelaten staan wij klaar om geweldige evenementen te organiseren!โ€

FotoยฎParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie