Er bestaat op dit moment veel onduidelijkheid over de aanwezigheid van publiek in de komende speelronde

NOG GEEN DUIDELIJKHEID OVER STADIONBEZOEK SPEELRONDE 31

Er bestaat op dit moment veel onduidelijkheid over de aanwezigheid van publiek in de komende speelronde, zo ook onder de supporters van Fortuna Sittard. De KNVB heeft bij het kabinet het verzoek ingediend om de competitie uit te spelen met toeschouwers op de tribunes. Het is tot op heden onbekend of het verzoek wordt gehonoreerd en onder welke voorwaarden.

 

Björn de Klein, operationeel manager, over de situatie: “Wij wachten momenteel nog op een update. Uiteraard hadden wij gehoopt de supporters al van meer informatie te kunnen voorzien, maar het is een beslissing waarbij de overheid logischerwijs niet over een nacht ijs gaat. Indien besloten wordt dat publiek welkom is, zullen wij dit zo snel mogelijk met de achterban delen.”

Vanwege het korte tijdsbestek verzoeken wij de fans om onze communicatiekanalen nauwlettend in de gaten te houden voor updates vanuit onze kant. Wij hopen jullie snel in ons stadion te mogen begroeten.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie