Ook dit jaar moeten wij ons hoofd buigen voor de Coronacrisis geen Limburgs Mooiste

Met pijn in het hart hebben we de knoop doorgehakt. Lang hebben wij erin geloofd en keihard aan gewerkt dat wij op zaterdag 3 juli 2021 de toertochten van de 29ste editie van Hago Limburgs Mooiste ZUID door konden laten gaan. De eventuele versoepelingen gaan echter traag en de nog steeds niet sterk dalende coronabesmettingen maakt het onmogelijk om op verantwoorde wijze een evenement als Hago Limburgs Mooiste ZUID te kunnen organiseren. De veiligheid van de deelnemers, maar ook van ons hele team van medewerkers en vrijwilligers gaan voor!

 

1 Jaar het evenement annuleren deed al heel veel pijn, maar 2 jaar is een flinke dreun voor de complete organisatie, de medewerkers & vrijwilligers, de partners en sponsoren. Iedereen was er klaar voor om het evenement voor jullie weer door te laten gaan. Wij gaan in ieder geval er nu met z’n allen voor zorgen dat wij in 2022 het mooiste fietsevenement van het jaar weer kunnen organiseren! Op naar 10 en 11 juni 2022!

Het goede nieuws: de Obvion RUN gaat wel door!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze wel door kan gaan. Als blijkt dat door de corona maatregelen de RUN alsnog niet op 4 juli door kan gaan, is het wellicht mogelijk om deze te verplaatsen naar een datum in het najaar. Deze optie is er voor Hago Limburgs Mooiste helaas niet.

Blijf gezond, let een beetje op elkaar en laten we er samen een mooie RUN van gaan maken.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel

Geef een reactie