Hoofdmenu

Gemeente Landgraaf neemt afscheid van burgemeester Raymond Vlecken

 

 

 

De gemeenteraad neemt afscheid tijdens een buitengewone raadsvergadering op donderdag 20 mei om 15.30 uur. Deze vergadering is live te volgen via omroep Landgraaf en via internet: https://landgraaf.raadsinformatie.nl/

 

Laat een boodschap voor hem achter! De laatste werkdag bij de gemeente Landgraaf komt eraan voor burgemeester Raymond Vlecken. Hij neemt na ruim tien jaar afscheid van onze gemeente. Op dinsdag 25 mei gaat hij aan de slag als burgemeester van de gemeente Weert.

Digitale boodschap.De coronacrisis maakt het helaas onmogelijk om een reguliere afscheidsreceptie te houden in het Burgerhoes. Inwoners, verenigingen, instellingen en medewerkers die een boodschap hebben voor de vertrekkend burgemeester, kunnen daarom tot en met dinsdag 25 mei:

  • online een boodschap achterlaten in een receptieboek. Dit digitale receptieboek is vanaf nu toegankelijk en wordt na de sluitingsdatum gebundeld aangeboden aan de heer Vlecken;
  • een e-mailbericht sturen naar burgemeester@landgraaf.nl.

Geen internet of mailadres? In deze coronatijd hebben we het liefst dat u een digitale boodschap voor de burgemeester achterlaat. Heeft u geen toegang tot internet of geen mailadres? In dat geval kunt u:

  • een kaartje sturen naar Gemeente Landgraaf, t.a.v. de heer Vlecken, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf;
  • tot en met dinsdag 25 mei, 17.00 uur een bericht schrijven in het receptieboek bij de ingang van het Burgerhoes.
  • tot uiterlijk dinsdag 25 mei, 17.00 uur een kaart afgeven bij de receptie in het Burgerhoes.

Laten we de burgemeester, ondanks de beperkingen die corona met zich meebrengt, toch een prachtig afscheid geven!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno