GÉÉN PUBLIC VIEWING RONDOM N.E.C. NIJMEGEN – RODA JC

Roda JC Kerkrade heeft in samenspraak met de Supportersraad en de Gemeente Kerkrade besloten om aanstaande donderdag rondom het duel N.E.C. Nijmegen – Roda JC Kerkrade géén Public Viewing te organiseren.
De KNVB en de Overheid hebben de uitspelende clubs die in de Play-Offs strijden voor een Europees ticket of promotie naar de Eredivisie (Sparta Rotterdam, FC Groningen, NAC Breda en Roda JC Kerkrade) de mogelijkheid gegeven om rondom de pilot ‘Testen voor toegang‘ een Public Viewing te organiseren. De thuisspelende clubs mogen beperkt publiek ontvangen. Roda JC heeft, na goed overleg met de Supportersraad en de lokale driehoek, besloten om géén Public Viewing te organiseren in het Parkstad Limburg Stadion.

De intentie is, om bij een eventuele plaatsing voor de finale van de Play-Offs (zondag 23 mei), wel een Public Viewing te organiseren in het stadion.

De wedstrijd N.E.C. Nijmegen – Roda JC is live te volgen via ESPN en begint aanstaande donderdag (20 mei) om 18.45 uur.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie