Wegens de overweldigende steun na het gewonnen Play-Off duel tegen De Graafschap én de forse toename in vragen over de start van het verlengen van je seizoenkaart, is het vanaf NU mogelijk om online jouw seizoenkaart te verlengen!
Indien je jouw seizoenkaart verlengt vóórdat duidelijk is op welk niveau Roda JC aankomend seizoen uitkomt, profiteer je nu van de huidige, lage (Keuken Kampioen Divisie) prijzen. Zo ben je zeker van je vaste plek in het stadion; ongeacht in welke divisie Roda JC speelt.

ONLINE

  • Eenvoudig en snel je seizoenkaart online verlengen of bestellen kan hier.

BUITENLOKET PLS

  • Indien je liever je seizoenkaart bij het Parkstad Limburg Stadion wilt verlengen, kan dit natuurlijk ook. Je bent van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur van harte welkom bij het buitenloket (gelegen links naast de hoofdingang) voor het verlengen of bestellen van je seizoenkaart. Let op: gelieve met pin betalen.

EARLY BIRDS
Graag willen we jullie ook extra bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun:

  • De eerste 500 verlengers/bestellers krijgen aankomend seizoen een gepersonaliseerde stoel in het stadion.
  • Alle verlengers/bestellers ontvangen 50% korting op een wedstrijdshirt 2021/2022. Thuis of uit, jij maakt zelf de keuze!

PRIJSLIJST SEIZOEN 2021/2022

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie