Vrijdag 28 mei waren de vrijwilligers van Heksenberg-NEC in actie rondom het sportcomplex en kantine gebouw.

Op de foto Vrijwilligers Guus Vleugels en Kees Bleijleven

Naast onderhoud- en reparatiewerk werd ook de dak-luifel van een verfje voorzien.Zijn de vrijwilligers standaard elke donderdag te vinden op het sportcomplex, omwille van de landelijke actie NLDoet was eenieder vandaag ook present. Mooi ook om te constateren dat de ploeg vanochtend is  uitgebreid met een enkele voormalige medewerker van een grote regionale autobouwer; ”Ik wil niet achter de geraniums gaan zitten en ben gewend de handen uit de mouwen te steken. Ploegendienst maakte dit lang niet mogelijk. Nu weer eindelijk bij mijn fijn cluppie”. Namens het bestuur van Heksenberg-NEC werd tussen de middag een lunch aangeboden. Wordt elke donderdag weer vervolgd.

Foto Henk Butink

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie