Hoofdmenu

Hoofdtrainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard is genomineerd voor de Rinus Michels Award

 Zo maakt de ECV bekend. De trofee wordt elk jaar toegekend aan de trainer van het jaar. In de editie van 2020/2021 neemt de Utrechter het op tegen Erik ten Hag (Ajax), Fred Grim (RKC Waalwijk), Henk Fraser (Sparta Rotterdam) en Thomas Letsch (Vitesse).

Ultee nam in december het roer over en zette in de maanden erna een indrukwekkende reeks weg. De laatste plaats werd verlaten voor een elfde notering in de eindranking. De Sittardse formatie behield zelfs tot de laatste speelronde zicht op een plek in de play-offs om Europees voetbal. De winnaar van Rinus Michels Award wordt gekozen door alle hoofdtrainers uit het betaalde voetbal en zal bekend worden gemaakt op maandag 9 augustus.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno