Hoofdmenu

Profclubs op onder 13-toernooi bij Bekkerveld .

Voor een onder 13-toernooi dat zaterdag 10 juli bij Bekkerveld gehouden wordt, heeft Bekkerveld een aantal mooie namen gestrikt. Er komen die dag vier profclubs naar sportpark A Gene Bek.

Naast eredivisieclubs Willem II en Fortuna Sittard doen ook Keuken Kampioen Divisieclubs Roda JC en FC Eindhoven met hun onder 13-team mee aan het toernooi. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door een aantal amateurclubs. Scharn, K. Bilzerse Waltwilder (B), vv Schaesberg, FCV Venlo, FC Kerkrade-West en RKSV Bekkerveld maken het deelnemersveld vol.

Deze tien clubs spelen in twee poules van 5 om plekken in de kruisfinales. De wedstrijden beginnen om 9.30 uur, de finale is om 16.30 uur gepland. Het is vanwege de coronamaatregelen momenteel nog niet duidelijk of er publiek bij het toernooi aanwezig mag zijn. Dat wordt in een later stadium gecommuniceerd.

Voor het toernooi is een speciale webpagina opgezet. Zie daarvoor: https://tournify.nl/live/rksvbekkerveldjo13

Bron Rksv Bekkerveld en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno