Hoofdmenu

Roda JC conceptprogramma van het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt.

De KNVB heeft woensdagochtend het conceptprogramma van het seizoen 2021-2022 bekendgemaakt. Volgens dat programma start Roda JC op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later staat de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma.
Op vrijdag 26 november komt VVV-Venlo op bezoek in Kerkrade. Direct na de winterstop, op vrijdag 7 januari, speelt Roda JC in Kerkrade de derby tegen MVV Maastricht. Het seizoen wordt op vrijdag 6 mei in Kerkrade afgesloten tegen Telstar.

Over de aanwezigheid van supporters in stadions zegt de KNVB: ‘Het kabinet is voornemens om per 1 juli bij grote evenementen weer publiek toe te staan op basis van volledige vaccinatie of een negatieve coronatest. Dit wordt momenteel nader uitgewerkt door de overheid en op korte termijn gepresenteerd. De betaald voetbalcompetities zullen in ieder geval van start gaan met beperkt publiek. Als de positieve ontwikkelingen van de coronapandemie doorzetten, kan zo snel mogelijk worden toegewerkt naar een optimale bezettingsgraad bij voorkeur – en niet langer dan noodzakelijk – weer zonder coronatesten.´

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno