Sporting Heerlen organiseert een super leuke voetbaldag

“Op zaterdag 3 juli organiseert Sporting Heerlen tussen 10.00 en 15.00u een te gekke voetbalactiviteit. Deze activiteit is bedoeld voor zowel leden als niet leden tussen de 5 en 14 jaar. De activiteit is gratis en inschrijving kan via https://form.jotform.com/Sportteam/Sportingheerlen.  In de ochtend wordt gestart met een voetbalcircuit en rond het middaguur met een 5 tegen 5 toernooi. Voor het toernooi is het mogelijk om jezelf in te schrijven met een teampje van leeftijdgenoten. Maar jezelf alleen inschrijven kan ook, dan wordt je op de dag zelf in een team geplaatst.

Verder is het mogelijk om je in te schrijven voor beide onderdelen of alleen het voetbalcircuit/het voetbaltoernooi. Afhankelijk van de dan geldende regels wordt gekeken of publiek toegestaan is.

 

Geef een reactie