Hoofdmenu

Workshop munten schoonmaken tijdens de Nationale Archeologiedagen.

Workshop munten schoonmaken tijdens de Nationale Archeologiedagen: leer conserveren en restaureren!​
Onder begeleiding gaan kinderen aan de slag met het onderzoeken van vondsten. Hierbij verrichten ze niet alleen restauratie- en conservatiewerkzaamheden, maar leren ze ook hoe hun archeoloog onderzoek verricht. Vragen die hierbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ‘Uit welke tijd komt het object?’ en ‘Waar leid je dat uit af’?​
Reserveren voor deze activiteit is verplicht en kan via reserveringen@devondst.nl. Geef daarbij het aantal personen en de gewenste tijd en datum door. Let op: als gevolg van de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.​

Check hier de overige activiteiten van de Nationale Archeologie Dagen: www.devondst.nl/zien-doen/agenda/​

We zijn dat weekend (19 en 20 juni) langer open, van 10.00 tot 17.00 uur!
Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno


(Volgend nieuwsbericht) »