Albert Heijn ’Loon in winkelcentrum ’Loon in Heerlen is gisteren feestelijk heropend.

  Drie medewerkers, Ans Noordeloos, Grada Hirsch en Cindy Witpeerd, knipten het lintje door. Ans en Grada werken al 43 jaar in deze winkel, Cindy al 28 jaar. Albert Heijn ’Loon heeft nu het nieuwste concept van Albert Heijn. De winkel is ruimer, logischer van opzet en je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, verse maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat nog sneller op het ruime zelfscanplein met zeven zelfscankassa’s.

“Klanten zijn echt verrast als ze de winkel binnenkomen!” zegt supermarktmanager Marjolein van Veen trots. “Iedereen vindt het ook weer fijn dat de etalage weer open is en je van buiten de winkel in kunt kijken. In september bestaat de supermarkt 55 jaar, maar we zijn weer helemaal als nieuw.” De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar alles is op de schop gegaan. De route is volledig anders, maar wel logischer, aldus Marjolein van Veen. “We hebben door de slimme inrichting meer ruimte gecreëerd, waardoor we ons versassortiment flink hebben kunnen uitbreiden,” zegt ze. “Maar wees gerust, de vertrouwde vlaaien van Voncken en de haring van van Glabbeeck verkopen we nog steeds!”

Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld aan groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is nog makkelijker, mede dankzij een brede selectie verspakketten en verse maaltijden. Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven en vind je taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Uit de eigen grill komen de lekkerste vers gegrilde producten zoals kippenboutjes en gehaktballetjes. Medewerkers van Albert Heijn ‘t Loon adviseren klanten graag over de lekkerste producten voor de mooiste borrelplanken. Voor een lunch to go of een beker koffie hoef je de winkel niet in. Bij Grab & Go zijn vers belegde broodjes, verse sappen en diverse soorten koffie verkrijgbaar die je meteen zelf kunt afrekenen.

Digitaal gemak. Albert Heijn ‘Loon kan klanten nu nog meer inspireren. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Naast zeven nieuwe zelfscankassa’s heeft de supermarkt nu ook elektronische schapkaartjes in de hele winkel. “Daarmee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment,” zegt Marjolein van Veen.

Albert Heijn ‘Loon is nu van maandag tot en met zaterdag een uur langer open. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 tot 19:00 uur.

Foto’s Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Geef een reactie