DE NACHT VAN PINKPOP PRESENTEERT: DE SOUND VAN PARKSTAD!

Eindelijk is het zover, de Nacht van Pinkpop presenteert van De Sound van Parkstad op 18 juni 2021 om 20:00 online via diverse kanalen. Nadat we in februari begonnen met het project om muzikanten toch een podium te bieden in de covid tijd komen we nu tot de finale. De inzendingen waren zeer divers, wat natuurlijk te verwachten was van ons mooie Parkstad, en de producers zijn volop bezig geweest er een vette soundtrack van te maken. Aan voorwaarde dat alle stukken gebruik zouden worden is voldaan, het ene stuk zal meer herkenbaar zijn dan het andere maar ze zijn er echt allemaal bij.

Graag nodigen we iedereen uit in te loggen op de live-stream en mee te genieten van het programma dat we tijdens de Nacht van Pinkpop presenteren, de première van DSVP! Het wordt een live talk-show setting, gepresenteerd door Marco Smeets. Er zal van iedere producer één voorproefje te horen zijn en de deelnemers zijn uitgenodigd op hun ingezonden stukje live on stagete doen. De deelnemers alsook de producers zullen aan tafel schuiven om hun ervaring te delen.

Tot slot wordt de gehele soundtrack gestreamd via diverse kanalen waaronder de site van de Oefenbunker. Naast de stream op www.oefenbunker.nl wordt de presentatie op TV uitgezonden door Omroep Landgraaf. De complete track zal volgende week op de radio te horen zijn bij RTV Parkstad.
Meer info over het project is te vinden op:
Website: www.desoundvanparkstad.nl & www.oefenbunker.nl
Facebook: www.facebook.com/desoundvanparkstad
Instagram: www.instagram.com/desoundvanparkstad

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie