Op donderdag 8 juli organiseert het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) Euregio Maas-Rijn in samenwerking met het GrenzInfoPunkt Aachen-Eurode van 10:00 tot 12:00 uur het webinar ‘Nederlandse/Duitse cultuurverschillen’. 

Wat is cultuur en wat doet cultuur met ons? Wat zijn de valkuilen van stereotypen en vooroordelen? Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Duitsland op het gebied van communicatie, leiderschap, vertrouwen en omgangsvormen? Dit alles en meer komt aan bod in een interessante (Nederlandstalige) workshop.

De workshop is bedoeld voor zowel werkzoekenden, werkgevers, jobcoaches, consulenten als trainers.

Wilt u deelnemen aan het webinar?.Aanmelden kan tot 4 juli via Marlo Bussers-Vleugels: Marlo.L.Vleugels@uwv.nl
De dag van tevoren ontvangt u dan de Microsoft Teams link van de online sessie.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno