Hoofdmenu

WoonWijzerWinkel Limburg ‘verbuurzaamt’: warmtescans in Heerlense wijken

Met een warmtescan kun je letterlijk zien waar je woning energie verliest. In de Heerlense wijken Heerlerbaan, Heerlerheide en Lindeveld krijgen buurtbewoners die hiervoor een brief hebben ontvangen van de WoonWijzerWinkel Limburg zo’n gratis warmtescan aangeboden als start van een actie om samen met buurtgenoten de woningen te verduurzamen. Hierdoor kunnen bewoners verrassend veel voordeel behalen.

Slechts drie à vier procent van alle woningeigenaren denkt actief na over het duurzamer maken van de eigen woning. Terwijl bewoners door de woning te verduurzamen heel veel geld kunnen besparen. Zeker bij oudere woningen. Daarom benadert de WoonWijzerWinkel Limburg waar Heerlen bij aangesloten is actief de bewoners van de drie Heerlense wijken waar veel oudere woningen staan. ‘Verbuurzamen’ noemen we dat. De Energiecoöperatie Heerlen Duurzaam werkt ook mee.

Hulp nodig bij het verduurzamen? Ga naar de website van de woonwijzerwinkel voor hulp bij het verduurzamen van je woning óf wanneer je graag aan de slag gaat in je wijk met gezamenlijk ‘verbuurzamen’. Kijk meteen welke kortingsacties er actueel zijn. Zo zijn er op dit moment nog een aantal gratis adviesgesprekken voor woningeigenaren ter waarde van 69 euro beschikbaar. OP=OP.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »