Oefenwedstrijd(en) eerste elftal van Sportclub’25

Op 11 oktober 2020 stond de laatste wedstrijd op het programma, Sportclub’25 – vv Eijsden (5-0). Een periode van dik 8 maanden volgde waarin er alleen getraind werd. In groepjes van 2, groepjes van 4, of gesplitst op leeftijd (<27 en >27 jaar) trainen. Het was een jaar vol opgave die de selectie van Sportclub’25 samen met trainer Remo Gielkens met beide handen heeft aangegrepen. Wat een motivatie en inzet hebben de heren het afgelopen jaar getoond om toch fit te blijven.
Komende dinsdag, 29 juni 2021, staat er 261 dagen later eindelijk weer een wedstrijd op het programma. Sportclub’25 1 neemt het om 20.00 uur thuis tegen sv Haslou 1 op. Met S.V. Haslou treffen we direct een oud-trainer van het eerste elftal van Sportclub’25. Erik Royen zal volgend jaar de selectie van Haslou trainen, en staat bij ons natuurlijk nog steeds bekend als de trainer die het kampioenschap in de 4e klasse behaalde met de schitterende beslissingswedstrijd tegen Kerkrade-West.
Publiek is komende dinsdag gelukkig ook weer van harte welkom op ons mooie sportcomplex om deze langgekoesterde wedstrijd te komen aanschouwen. Op 4 juli staat de volgende oefenwedstrijd op het programma, dan volgt een uitwedstrijd tegen 1e klasser Chevremont

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie