Gemeente Heerlen wordt als eerste Nederlandse stad lid van digitalHUB Aachen

De gemeente Heerlen is officieel lid van de digitalHUB Aachen geworden. Met deze toetreding willen de digitalHUB Aachen en Heerlen de euregionale samenwerking op het gebied van de digitalisering verder intensiveren. De gemeente Heerlen krijgt via de digitalHUB niet alleen toegang tot innovaties zoals de Smart City, maar ook tot een exclusief aanbod van events op dit gebied. Omgekeerd profiteren de digitalHUB Aachen en de ondernemers uit haar ledenbestand, van de contacten en de interessante nieuwe perspectieven die Heerlen als partner te bieden heeft.

 De gemeente Heerlen is blij als lid van de digitalHUB Aachen mogen begroeten. Daardoor kunnen we vanaf nu in euregionaal verband nog nauwer samenwerken en ervaringen uitwisselen op het gebied van mobiliteit, bestuurlijke digitalisering, open data en e-government”, aldus Iris Wilhelmi, directeur digitalHUB Aachen e.V.

verder lezen : https://www.heerlen.nl/gemeente-heerlen/gemeente-heerlen-wordt-als-eerste-nederlandse-stad-lid-van-digitalhub-aachen.html

Foto gemeente Heerlen

Geef een reactie