Jumbo Landgraaf sponsort Indianenmagie aan de VoorleesExpress Landgraaf

Tim Schoenmaekers, franchisenemer van twee Jumbovestigingen in Landgraaf en zelf vader van een zoon, vindt dat alle kinderen een kansrijke start verdienen. Hij sponsort het kinderboek Indianenmagie van de Landgraafse schrijfster Blanche Ortmans aan gezinnen die taalondersteuning krijgen van de VoorleesExpress Landgraaf.

De landelijke stichting VoorleesExpress werkt onder andere samen met scholen, bibliotheken en welzijnsorganisaties om taalachterstand en ongelijke kansen in de schoolcarrière preventief aan te pakken. Gedurende een half jaar bezoekt een vrijwilliger van de VoorleesExpress wekelijks een gezin om aandacht te besteden aan taal- en leesplezier. Laura Vroomen, kennis- en informatiedeskundige bij Bibliotheek Landgraaf en vrijwilligerscoördinator van de VoorleesExpress, is blij met dit initiatief en de sponsoring van Jumbo Landgraaf. ‘Mooi dat deze ondernemers uit Landgraaf willen bijdragen aan onze missie en wij de gezinnen in Landgraaf mogen verrassen met Indianenmagie.’

Meer informatie over de VoorleesExpress:
www.voorleesexpress.nl I voorleesexpress@bibliotheeklandgraaf.nl

Foto Blanche Ortmans & Laura Vroomen (sponsoring VoorleesExpress) 1

Geef een reactie