Intro Tegeloutlet uit Kerkrade doneert 7% van de omzet aan Giro 777

Foto onderschrift: Jean Linssen van Intro Tegeloutlet voor zijn bedrijf in Kerkrade.

Het Kerkraadse bedrijf Intro Tegeloutlet aan de Wiebachstraat wil haar steentje bijdragen aan de enorme schade die vele Limburgers in de afgelopen week ondervonden hebben. Het bedrijf doneert 7% van de omzet van de komende 7 dagen aan Giro 777.

Bedrijven in de vloerenbranche zullen in de komende weken waarschijnlijk merken dat de vraag naar hun producten flink zal toenemen. Bestaande vloeren van onder andere hout, laminaat, vinyl en vloerbedekking kunnen niet tegen water. Limburgers die waterschade hebben, zullen deze vloeren veelal moeten vervangen.

In de meeste gevallen zal de schade aan de vloer vergoed worden door de verzekeringsmaatschappijen maar er zijn tal van andere schades die wellicht niet gedekt zullen zijn.

Als leverancier van keramische tegels zullen wij ons profijt hebben van de ontstane schade aan de woningen en bedrijven van vele getroffen Limburgers, aldus eigenaar Jean Linssen van Intro Tegeloutlet. Daarom willen wij ook onze bijdrage leveren aan alle gedupeerden. Wij doen dit door 7% van de omzet van de komende 7 dagen over te maken op Giro 777.

Met deze actie hoopt Linssen dat andere ondernemers zijn voorbeeld zullen volgen. Hierbij denkt hij met name aan ondernemingen die ook profijt zullen hebben bij het herstel van alle schades.

Foto Intro Tegeloutlet

Geef een reactie