JAN TIEMES STOPT MET VRIJWILLIGERSTAKEN BIJ UOW ‘02!

Afgelopen week heeft Jan Tiemes het bestuur laten weten, dat hij met ingang 1 augustus a.s. gaat stoppen als vrijwilliger bij UOW ’02. Lichamelijke klachten, leeftijd en verschil van inzicht t.a.v. aanpak werkzaamheden bij UOW 02 liggen hieraan ten grondslag.
Jan tiemes is bij UOW ’02 vooral bekend als oud voorzitter Waubachse Boys, Lid van de fusiecommissie, bestuurslid, webmaster UOW ´02 website, beheerder UOW ´02 Facebook, fotograaf, organisator Beckers&Mulder Cup en in 2016 is Jan Tiemes op grond van de vele voor UOW ´02 verrichte werkzaamheden benoemd tot erelid van de club.
Jan Tiemes zal de komende weken nog wat zaken afhandelen en gaat de komende periode ook zorgdragen voor de overdracht van een aantal werkzaamheden. Daarna is het genieten van alle vrije tijd en van zijn kinderen en kleinkinderen!!

Foto UOW´02 enFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie