Hoofdmenu

EVALUATIEGESPREK MET JEUGDHOOFDSPONSOR ABS BECKERS & MULDER AUTOHERSTEL!

Op de foto v.l.n.r. William, Robert Beckers en Thei Caenen Jan Tiemes ontbreekt, die mocht zoals gebruikelijk de foto maken!
Gistermiddag, 22 juli  is de sponsorcommissie, Thei Caenen  en Jan Tiemes, op bezoek geweest bij onze Jeugdhoofdsponsor ABS Beckers & Mulder Autoherstel. Wij werden ontvangen door de directie, Robert en William. In dit uiterst plezierige evaluatiegesprek hebben we nog eens teruggeblikt en vooruitgekeken. Wat gaat goed, wat kan beter en welke mogelijke ideeën hebben we samen nog.

Na de koffie overhandigde Thei als dank voor de prettige en langdurige samenwerking een aantal cadeautjes, werd een foto gemaakt en daarna was het ook alweer tijd om langzaam op te stappen. Robert en William bedankt voor alles en hopelijk mogen we nog heel lang samen genieten van deze prettige en geweldige samenwerking!!!

Foto Jan Tiemes