Hoofdmenu

Regioconsulente Chantal Bos:  Iedereen Kan Sporten

 

Chantal Bos heeft een uitgesproken zelfverzekerde mening over sport en bewegen. Hiertoe geeft ze op duidelijke wijze aan dat sport en bewegen van toepassing is voor iedereen. Ze onderschrijft haar mening dat sporten en bewegen niet alleen leuk is om te doen maar het heeft ook een positieve invloed op de gezondheid. “Bovendien is het goed voor het zelfvertrouwen en sociale contacten”. Maar ze wil  hierbij zeker niet vergeten dat voor mensen met een beperking het echter nog niet vanzelfsprekend om dichtbij passend sport- en beweegaanbod te vinden. Ook deze mensen hebben recht op de beoefening van sport en bewegen.

Chantal Bos is de regioconsulent voor Iedereen Kan Sporten Parkstad (en Westelijke Mijnstreek). Zij is het aanspreekpunt voor verenigingen, onderwijsinstellingen, en organisaties over alles op het gebied van aangepast sporten. Dus ook met individuele vragen met betrekking tot sport- en beweeg activiteiten voor mensen met een beperking kunnen betrokkenen bij haar terecht.

Project Iedereen Kan Sporten Parkstad is een samenwerking tussen 4 gemeentes; Heerlen, Brunssum, Kerkrade en Landgraaf. Deze gemeentes zetten, samen met diverse partners in de gemeentes, zich samen in om de sporten voor mensen met een beperking een betere en prominentere plaats te geven in Parkstad.

Haar contactgegevens zijn: Chantal Bos Regioconsulente Iedereen Kan Sporten (IKS) Parkstad en Westelijke-Mijnstreek. Telefoon: 0651326763, Email: cbos@alcander.nl en
Website: https://iedereenkansporten-parkstad.nl/

Chantal Bos, namens redactie ParkstadActueel bedankt voor je belangrijke verstrekte informatie en veel succes gewenst in je streven om sport en bewegen die status te verlenen die het verdiend. Is immers ook van essentieel belang voor de gezondheid van iedereen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno