Hoofdmenu

Woonwijzerwinkel Limburg zet concrete stappen richting een duurzaam Limburg

‘Een duurzaam Limburg’, dat is het doel waarmee de WoonWijzerWinkel Limburg in samenwerking met lokale installateurs, aannemers en aangesloten gemeentes werkt aan een klimaatneutraal Limburg.

U kunt bij de WoonWijzerWinkel terecht voor onafhankelijk duurzaam advies op maat.  Met dat duurzame advies op maat helpen we woningeigenaren om de eerste stappen te zetten richting een duurzame woning. Hierbij kan gedacht worden aan grotere stappen in de isolatie of energieopwekking, maar ook aan kleinere stappen zoals bijvoorbeeld het continu uitlezen van uw slimme meter.

Dat adviseren gebeurt door middel van een bezoek aan de winkel in het Parkstad Stadion van meer dan 1.200 m2 in Kerkrade of een adviesgesprek aldaar. Hierbij wordt altijd aan de hand van de huidige woonsituatie gekeken welke maatregelen er mogelijk zijn en zich voldoende terugverdienen. Liever een gesprek op afstand? Ook dat kan. Al honderden mensen gingen u het afgelopen jaar voor.

Desgewenst helpen de adviseurs u ook bij het in de praktijk brengen van de adviezen, door offertes aan te vragen bij gekende lokale kwaliteitsbedrijven en het hele traject te begeleiden. Tot en met de uitvoering mét garantie. Daarbij kijken we ook naar subsidie- en financieringsmogelijkheden. Zo heeft de WoonWijzerWinkel inmiddels al een groot aantal woningeigenaren geholpen bij het verduurzamen van hun woning.

Breng een bezoekje aan de showroom, neem een kijkje in de webshop of maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat. De zomer is immers hét moment om na te denken over het verduurzamen van uw woning.

Meer informatie: Limburg.Woonwijzerwinkel.nl of bel 045-7470051.

WoonWijzerWinkel Limburg is het officiële Energieloket voor de zeven Parkstadgemeenten (Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal).

®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »