Antoine Schokker en Math Dautzenberg nieuwe trainers dames van Sportclub´25

Antoine Schokker en Math Dautzenberg nieuwe trainers dames
Voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen heeft er een wisseling van de trainerspost plaatsgevonden bij het dames elftal van Sportclub’25/SVS. Wegens privéomstandigheden moesten Jo Hanssen en Herman Vroomen afscheid nemen als trainers. We danken beide heren voor hun tomeloze inzet de afgelopen 2 seizoenen voor de damesafdeling.
Antoine Schokker is geen onbekende voor het dameselftal. Hij was namelijk al eens eerder actief als trainer van het dameselftal. Het begon het afgelopen jaar toch weer te kriebelen om actief te zijn als trainer van de dames. Samen met Math Dautzenberg gaan ze nu weer vol energie aan de slag met het dameselftal. De eerste training is reeds achter de rug en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn dan ook reeds gestart.
We wensen beide heren veel succes en vooral plezier met de dames in het aankomende seizoen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie