Heerlen Mijn Stad opent zaterdag Kunstboetiek in Heerlen-Centrum

In de voormalige Wereldwinkel aan de Akerstraat 9 opent stadspromotie-organisatie Heerlen Mijn Stad een pop-upwinkel genaamd de Kunstboetiek. Op deze locatie maken, tonen en verkopen lokale kunstenaars hun werk in de maand augustus. De kunst is betaalbaar en leuk om cadeau te geven of om zelf je wanden mee vol te hangen. De opbrengst gaat volledig naar de kunstenaars. In de Kunstboetiek is ook (gratis) Heerlen merchandise verkrijgbaar.

Met de Kunstboetiek wil Heerlen Mijn Stad lokaal talent een podium geven, Heerlen als diverse kunststad verder op de kaart zetten en laten zien wat er allemaal mogelijk is qua creatieve winkelconcepten in de Heerlense binnenstad. De Kunstboetiek is mogelijk dankzij de fijne samenwerking met VOC Vastgoed en uiteraard de deelnemende kunstenaars; Dazetwo, Timo Aspers, Kitty Stoop, Amber Delahaye en Olav Brouwers.

De Kunstboetiek is vanaf de opening op zaterdag 7 augustus elke donderdag en zaterdag van augustus geopend. Op donderdag is de winkel open van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kunstkijken en -kopen doe je in Heerlen!

Tekst Heerlen Mijn Stad en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie