12 september treinrondje “stroom en stoom”

2

Als feestelijke opening van alle publieksactiviteiten in verband met dit jubileum, organiseert de stichting HEERLYCKheyt Schaesberg i.s.m. Arriva en stichting Miljoenenlijn (ZLSM) op 12 september a.s. het rondje stroom en stoom

Een unieke reis door het Limburgse landschap waarbij u met een e-ticket kunt instappen op een Arriva station tussen Kerkrade-Heerlen en Schin op Geul.

Tussen Kerkrade en Simpelveld rijdt de zogenaamde Schienenbus v.v. en tussen Simpelveld en Schin op Geul de stoomtrein v.v. Het e-ticket is geldig om een totaal rondje in een richting te maken, vandaar dat het een “rondje stroom en stoom” heet. De kosten bedragen € 10,00 voor één volwassene en € 5,00 voor één kind. (Inclusief een verrassing voor de kinderen) U reist aansluitend terug naar uw instapstation.

We gaan immers van zwart naar groen en goud, we gaan ontsluiten en verbinden. We hopen dat dan alle seinen op groen staan. Dit alles onder voorbehoud van COVID-maatregelen en tijdens de reis dient u de geldende COVID-richtlijnen voor treinreizigers op te volgen.

Bestellen van een e-ticket doet u vanaf 16 augustus via de link https://www.heerlyckheytschaesberg.nl/rondje-stroom-en-stoom/

HEERLYCKheyt Schaesberg - Posts | Facebook

Tekst HEERLYCKheyt Schaesberg en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie