Roland Alberg 2 seizoenen MVV’er

MVV heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. Roland Alberg tekende gisteren een 2-jarig contract bij de rood-witten. De 31-jarige Alberg brengt een brok aan ervaring mee naar de Geusselt.

Hij speelde 265 wedstrijden als prof, waarin hij 81 keer scoorde en 23 assists gaf. Alberg, international voor Suriname, verdedigde de kleuren van onder andere Excelsior, ADO Den Haag, Roda JC, Elazigspor (Turkije), Philadelphia (VS), CSKA Sofia (Bulgarije), en meest recent van het Indiase
Hyderabad FC.
Technisch manager Ronny van Geneugden is een tevreden man: “We zochten nog naar ervaring. Roland brengt die mee. Hij moet een leider worden op en naast het veld, en onze talenten helpen in hun ontwikkeling. Daarnaast is hij op het middenveld en op alle posities in de aanval inzetbaar en heeft hij aangetoond beslissend te kunnen zijn met assists en goals.”

Tekst MVV en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie