Op zaterdag 18 september zal om 18.00 uur het eerste fluitsignaal van de wedstrijd Jeugdkader FC Kerkrade-West – Oud Roda JC klinken. Deze wedstrijd zal gespeeld worden ter nagedachtenis aan John Ossenblok. Het opgehaalde bedrag zal volledig ten goede komen aan de vrouw en zoon van John. Onder andere Ger Senden, Mark Luijpers, Kevin van Dessel, Ard van Peppen, Gene Hanssen, Frits Nรถllgen, Michel Haan en Arno Doomernik zullen Oud Roda JC vertegenwoordigen tijdens deze wedstrijd.

Kaarten voor deze wedstrijd kunnen gekocht worden op het complex op maandag maandag 06-09 van 17.30 – 20.00 uur, dinsdag 07-09 van 17.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag 11-09 van 09.00 uur tot 15.30 uur tegen een prijs van โ‚ฌ5,- per stuk. Daarnaast is het mogelijk om kaarten te bestellen via benefietwedstrijd@fckw.nl onder vermelding van de naam en het aantal kaarten. Wij zullen deze kaarten dan bij de poort klaarleggen, zodat deze voor u gereserveerd zijn.

Foto FC Kekrade West

Geef een reactie