Eindse Boys/Merefeldia VR1 – LHC/UOW ’02 VR1

De dames van Eindse Boys/Merefeldia en  LHC/UOW ’02 trakteerden de aanwezig toeschouwers op een vermakelijke en spannende wedstijd. Door het aanvallende spel van beide teams volgden de kansen elkaar in een rap tempo op. Na een goed half uur kwam Eindse Boys/Merefeldia ietwat fortuinlijk op een 1-0 voorsprong. De dames van LHC/UOW ’02 lieten de moed niet zakken en toonden wilskracht. De beloning volgde al enkele minuten later uit een vrije trap, die door Kelly Daemen op een fraaie wijze rechtstreeks in het doel verdween.

Na de rust bleef het spel op en neer gaan. Diverse goede kansen werden door Jill Rouschen en de zusjes Poorts helaas niet verzilverd en aan de andere kant was keepster Kyshaya Roumimper een sta in de weg. Ze verijdelde enkele kansen van de Eindse Boys/Merefeldia dames.

De spanning bleef tot de laatste seconde en uiteindelijk bleef het bij de 1-1.

Tekst Patrick Mevissen/LHC/UOW ’02 VR1 en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno