Hoofdmenu

5e nationale zwemvierdaagse in zwembad De Bronspot

Tijdens de herfstvakantie, van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober 2021, vindt de Nationale Zwemvierdaagse voor de 45e keer plaats in zwembad De Bronspot.

Aan de zwemvierdaagse kan iedereen deelnemen die de zwemkunst voldoende machtig is. Iedereen die meedoet, dient gedurende vier dagen elke dag 500 meter (20 baantjes) te zwemmen. Deelnemers die jonger zijn dan 10 jaar of ouder dan 60 jaar zwemmen 250 meter (10 baantjes) per dag.
De zwemvierdaagse is géén race tegen de klok. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk zwemliefhebbers op een gezellige en sportieve en gezonde manier meedoen. Iedereen die gedurende vier dagen de bovengenoemde afstanden zwemt, ontvangt hiervoor een medaille.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met zwembad de Bronspot, (045) 525 40 78, of kijk op www.zwembaddebronspot.nl.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)