gemeente Landgraaf organiseert in samenwerking met de Zuid-Limburgse gemeenten, de Ondernemersbijeenkomst

1

Op dinsdag 16 november om 19.00 uur organiseert de gemeente Landgraaf, in samenwerking met de Zuid-Limburgse gemeenten, de Ondernemersbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Burgerhoes en duurt ongeveer een uur. Na afloop is er ruimte voor een drankje.

Hoe herstelt uw bedrijf zo goed mogelijk van de crisis. We hebben een bewogen en turbulente corona-tijd doorgemaakt, ieder op z’n eigen manier. Het lijkt erop alsof we nu langzaam maar zeker het einde van deze corona-pandemie naderen. Dat kan allerlei vragen bij u als ondernemer oproepen, zoals: ‘Wat te doen wanneer de overheidssteun stopt?’, ‘Hoe herstelt mijn bedrijf zo goed en efficiënt mogelijk van de crisis?’, ‘Hoe ziet mijn toekomst eruit; is deze nog wel hetzelfde als vóór corona?’, ‘Wat heb ik nodig om goed voorbereid de toekomst in te gaan?’ en nog veel meer van dit soort vragen.

Een plek voor al uw vragen en zorgen. De gemeente Landgraaf, in samenwerking met de Zuid-Limburgse gemeenten, organiseert daarom een ondernemersbijeenkomst voor alle ondernemers uit  Landgraaf. Daar kun u terecht met al uw vragen, zorgen en/of opmerkingen. De wethouder Economische Zaken, Stijn Kropman, en enkele specialisten (waaronder Kamer van Koophandel en Instituut Midden- en Kleinbedrijf) zijn aanwezig om hierover met u van gedachten te wisselen. Op de achtergrond staat er een team van specialisten klaar om u, waar nodig, na afloop verder te helpen.

Meld je uiterlijk voor 8 november aan voor de Ondernemersbijeenkomst. Stuur een e-mail naar gemeente@landgraaf.nl t.a.v. Beleidsmedewerker Economie.
Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie