Landelijke Natuurwerkdag ook in Landgraaf op 6 november.

Op zaterdag 6 november is de ‘Landelijke Natuurwerkdag’. Ook in Landgraaf gaan we, samen met de Stichting Bosbeheer Landgraaf, aan de slag. De plek die wij dit jaar aanpakken, is het Ooievaarsbosje gelegen aan de Groenstraat (hoek achter den Put). Komt u ook helpen?

Wat gaan we doen?. Met name in en langs de laan van adoptiebomen, die bij het wandelpad staan, gaan we alles opschonen. Dit houdt in:

  • enkele adoptiebomen snoeien
  • bomen en struiken langs het wandelpad snoeien
  • zogenaamd ‘opschot’ verwijderen in een stukje ruw-gras terrein
  • een aantal takkenrillen maken
  • zwerfvuil prikken in de omgeving.

wordt gestart met de werkzaamheden op eerdergenoemde locatie op zaterdag 6 november om 9.00 uur. We ontvangen u op locatie en geven u korte uitleg over de werkzaamheden.  Rond 11.00 uur verzorgen wij een lekkere buitenlunch. Om 12.30 zijn we klaar en sluiten we af met een borrel. Denk aan goede stevige schoenen en eventueel een regenjasje.

Aanmelden Vindt u het leuk om ons te helpen? Meld u dan vóór 4 november aan. Dan zorgen wij voor voldoende materialen en een lekkere lunch. Aanmelden liefst per emailgemeente@landgraaf.nl ter attentie van de opzichter groen, onder vermelding van ‘natuurwerkdag’.

Foto®Parkstad Actueel

Geef een reactie