Vanaf 29 oktober pop-up vaccinatielocatie in Brunssum

GGD Zuid Limburg opent op vrijdag 29 oktober een pop-up vaccinatielocatie in Brunssum. Hier kunt u zonder afspraak terecht voor meer informatie over de COVID-19-vaccins en een prik. De locatie is gevestigd in winkelcentrum De Parel en is elke vrijdag open, van 14 tot 18 uur.

De pop-uplocatie is een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of waarvoor de afstand tot een gewone vaccinatielocatie te ver is. Ook kunnen bezoekers hier terecht met vragen over de vaccins.

U vindt de locatie in winkelcentrum De Parel, Het Winkelcentrum 1.

1e, 2e of 3e prik . Iedereen die geen afspraak heeft gemaakt voor een COVID-19-vaccinatie kan op de locatie in Brunssum terecht voor een eerste, tweede of derde prik met het Pfizer-vaccin.

De GGD Zuid Limburg vaccineert uitsluitend met het Pfizer-vaccin. Mensen die door een specialist zijn uitgenodigd voor een derde prik moeten de uitnodiging meenemen.

Wachttijd tussen vaccinaties Tussen de eerste en tweede coronavaccinatie moet minimaal drie weken zitten. Tussen de tweede en derde prik (uitnodiging van specialist) minimaal vier weken.

Na een griepprik is de wachttijd minimaal zeven dagen voordat men de coronavaccinatie kan krijgen.  Mensen die eerst een coronavaccinatie krijgen, moeten minimaal twee weken wachten voordat ze een griepprik nemen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie