VV Chevremont verliest onnodig van Deurne

VV Chevremont moest het vandaag doen zonder zijn aanvoerder Roy Bejas (hamstring), Rondey Klinkenberg (enkel) en de zieke Tim Blattler. Hierdoor moest er noodgedwongen wat geschoven worden.

De eerste helft was van beide kanten niet echt goed. Het was Eloy Cox die de score had kunnen openen voor rust, hij wachtte net iets de lang met de trekker over te halen. Eloy kapte zijn tegenstander goed uit, echter de keeper reageerde allert en kon de bal van zijn voeten rapen net voordat Eloy de trekker kon overhalen. Beide defensies gaven voor de rust weinig weg, waardoor we met 0-0 gingen rusten.

De 2e helft starten we voortvarend, Daniël verdiende al snel een pingel. Helaas mist hij de penalty en schiet hij de rebound ook over de goal. Een paar minuten later krijgt Daniël de kans om zijn fout goed te maken. Een voorzet van Thijmen van Iersel, beland bij de gelegenheid spits, echter opnieuw redt de doelman knap. VV Chevremont is in deze fase sterker en lijkt door te drukken. Echter bij een vrije trap van de zijkant, laten we ons verrassen en staan we onnodig met 1-0 achter door een kopbal.

VV Chevremont gaat daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar mist de echte stootkracht vandaag. Het is Deurne dat uiteindelijk ook een penalty krijgt, na een overtreding van Luc Roex. Dit betekende zijn 2e gele kaart van de wedstrijd, waardoor we met 10 man verder moesten en op een 2-0 achterstand kwamen, nadat zij de penalty wel weten te benutten.

We hebben aanvallend te weinig gebracht, ondanks dat was het een onnodig verlies vandaag. Volgende de uitwedstrijd tegen SSS’18, dan moet de ploeg zich zien te revancheren van deze onnodige nederlaag.

Door Rob Pierik en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie