LHC/UOW ’02 VR1 dames even niet bij de les

Weer een vroege wedstijd in Zuid Oost Brabant, deze keer in Someren. In de eerste helft zagen we van beide teams slordig voetbal. Veel passes die niet aankwamen, rommelig spel op het middenveld en veel kleine fouten. Waarbij de dames uit Eygelshoven/Waubach de betere kansjes hadden en twee keer een achterstand wisten weg te werken. De gastvrouwen uit Someren straften in de 12e minuut een foutje in de LHC/UOW ’02 verdediging af. Maar enkele minuten later, na een snelle aanval via de rechterkant tekende Ilse Poorts de 1-1 aan. In de 25e minuut negeerde de scheidsrechter een buitenspel situatie en werd de stand 2-1. In de 30e minuut kon Britt Erkens een niet goed uit verdedigde bal in het doel schieten en de ruststand op 2-2 brengen.

Na de rust werden de dames uit Someren luid schreeuwend door hun trainer naar voren gedirigeerd. In de eerst 25 minuten waren twee onoplettende momenten debet aan de 4-2 eindstand. In de laatste 20 minuten kregen de LHC/UOW ’02 dames weer meer grip op de wedstrijd maar helaas kwamen ze niet verder dan een vrije trap die via de lat terug in het veld kwam.

Ik had het idee dat iemand met een megafoon naast mij stond, zo hard schreeuwde de trainer van Someren. Aldus de assistent scheidsrechter van LHC/UOW ’02  na afloop van de wedstrijd