Groot succes voor Skills2Day voetballinic

 

Afgelopen donderdag stond de traditionele Skills Clinic weer op het programma. Een grote groep van meer dan 50 kinderen trok weer naar het sportveld van Schinveld om er samen met ons een heerlijke dag van te maken.
Het weer was super…de trainers in vorm en de kinderen gingen vol enthousiasme aan het werk.
Op deze zomerse herfstdag werden de kinderen bezig gehouden met heerlijke voetbaloefeningen, pass en trap, smartgoals, partijvormen en coördinatie en stabiliteitsoefeningen. En dat alles onder het toeziend oog van papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en wat scouts die ook even een kijkje kwamen nemen.
Als afsluiting werd er weer gestreden om de Skills dribbel trofee die weer door 3 strijdende toppers gewonnen werd.

Na zo’n mooie dag willen we iedereen bedanken die hieraan op wat voor manier dan ook een bijdrage geleverd heeft, zoals de spelertjes, de ouders en grootouders, de fotografe, de mensen van de kantine, de trainers en uiteraard de mensen van Risk Care

Foto´s Skills2day.

 

 

Geef een reactie