Zaterdag 13 november vindt het Bomenfestival Limburg plaats.

1

Daarom worden er van 10.00-16.00 uur bomen en struiken aangeplant aan de Parallelweg. Dit is georganiseerd samen met Buurtvereniging ‘T Baneblökske, IVN Voerendaal en onze gemeente. Om 10:15 uur geeft wethouder Pierre Verbraak de officiële aftrap door het planten van de eerste boom.
Aangezien er het nodige werk moet worden verzet, zijn jong en oud(er) uitgenodigd om mee te komen helpen met het realiseren van deze groene strook. Kinderen onder begeleiding van een (groot)ouder. Verder is er diverse informatie te verkrijgen en houden we een bomenquiz voor kinderen en volwassenen met prijsjes. Aangeraden wordt om voor goede kleding, schoeisel, werkhandschoenen en, heel belangrijk, een schop te zorgen

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie