s.v. Langeberg verlengt met hoofdtrainer Ronny Czornyj

Het bestuur heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Ronny Czornyj over de verlenging van zijn contract. De 61-jarige oefenmeester zal ook in het seizoen 2022/‘23 actief zijn voor onze verenging. Dit wordt het 4de seizoen voor de Belgische trainer bij s.v. Langeberg.

Ronny Czornyj: “Ik kan alleen maar lovend zijn over deze mooie vereniging. Er zijn weinig amateurverenigingen die kunnen tippen aan s.v. Langeberg, daarmee overdrijf ik niet. We worden hier in de watten gelegd door de vele vrijwilligers en achter de schermen wordt continu hard gewerkt om de vereniging te blijven verbeteren. Je ziet de vereniging met het seizoen groeien. Het maakt mij trots om deel uit te maken van dit proces en deze familievereniging. Daarnaast zijn we op sportief vlak een goede weg ingeslagen, dit is o.a. te zien aan de resultaten bij het eerste en tweede elftal. Kortom, een trotse hoofdtrainer.’’

Rick van de Roer (Voorzitter): “In de afgelopen 2,5 jaar heeft Ronny bewezen te passen bij onze vereniging. Davy Zawislak (Coördinator selectie) kwam dan ook snel met het advies om te verlengen met Ronny. De resultaten zijn goed en de terugkoppeling vanuit de spelersgroep is positief. Daarnaast krijgen jonge jongens de kans om aan te sluiten bij het eerste elftal. Het complete verhaal klopt gewoon.’’

Door Maik van Doorn/sv Langeberg en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie