Rkhbs vr1 beleven makkelijke zondag.

Op deze druilerige zondag stond vroeg verzamelen op het programma om de teamfoto te kunnen maken en aansluitend te genieten van een goed verzorgd ontbijtje terwijl er naar de wedstrijd van vrouwen 2 gekeken kon worden.

Vooraf werd er vooral op gehamerd de wedstrijd tegen de nummer laatst in de stand, Wilhelmina boys uit Best niet te licht op te vatten, men begon dan ook scherp waarbij de eerste de beste grote kans na 2 minuten al genoteerd kon worden en het in minuut 8 al 1-0 werd door Mandy die de keeper omspeelde en beheerst de bal binnen schoof, hierna ging het tempo omlaag en duurde het tot de 38e minuut mede door compact en goed georganiseerd verdedigen van de gasten tot de 2-0 binnen werd geschoten door Mandy en was het een minuut later Daniesha die met een mooi afstandsschot de 3-0 ruststand liet aantekenen.

In de rust werd men er nogmaals van doordrongen dat ondanks de comfortabele ruststand het spel toch beter moest en dit resulteerde 2 minuten na rust al tot de 4-0 van Lena die attent reageerde om een hoekschop tot doelpunt te promoveren na een kluts in de 16. Het speltempo lag een stuk hoger en met goed positiespel werd de tegenstander van het kastje naar de muur gestuurd en stond het op het uur 6-0 door 2 doelpunten van Sanne via 2 mooi uitgespeelde aanvallen. Hierna was het eerst de beurt aan Mandy om haar hattrick te completeren via een droge schuiver en vervolgens Daniesha met nog eens 2 schoten van buiten de 16 om met haar hattrick de stand op 9-0 te brengen. De dubbele cijfers werden behaald door een doelpunt van Nikki die hem prachtig over de keeper in de lange hoek schoot, 10-0.

Wederom een goede teamprestatie met als vervolg nu eerst  vanavond de kwartfinale van de beker uit tegen Wittenhorst.

 Komende zondag de uitwedstrijd naar ST LHC/UOW´02 VR1  in Sportpark Anselderlaan Eygelshoven

Door Ramon Pulcini en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie