Mike Bisschops nieuwe hoofdtrainer R.K.S.V Olympia Schinveld

Nadat onze huidige hoofdtrainer Pietro Lisai te kennen heeft gegeven dat hij onze club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023.

Na het voeren van een aantal gesprekken met verschillende kandidaten is de keuze uiteindelijk op Mike Bisschops gevallen.
Mike is 31 jaar, in het bezit van een UEFA-B trainersdiploma en was de afgelopen vier seizoenen werkzaam als hoofdtrainer bij 4e klasser RKHBS.
“In de gesprekken die we met Mike gevoerd hebben kwam hij zeer evenwichtig over en kregen we echt het gevoel dat dit de man is die het beste past bij onze club én spelersgroep”, aldus voorzitter Roy Cornelissen.
Onder het toeziend oog van voorzitter Roy Cornelissen, secretaris John Haest en penningmeester Roy Stevelmans heeft Mike inmiddels ook zijn arbeidsovereenkomst ondertekend (zie foto).

In het dagelijks leven is Mike fulltime werkzaam als HR-medewerker bij de Open Universiteit in Heerlen. Hij is getrouwd met Jolijn Bisschops-Kleiweg. Het stel is woonachtig in Hoensbroek.

Foto R.K.S.V Olympia Schinveld

Geef een reactie