Hoofdmenu

Hoofdtrainer Jorrit Dacier heeft besloten om Sporting Heerlen aan het einde van het seizoen te verlaten.

ParkstadActueel heeft een kort gesprek met de hoofdtrainer Jorrit Dacier van Sporting Heerlen 

Wat is de rede dat je zo plotseling stopt als trainer bij Sporting Heerlen? Het stoppen is niet plotseling. Na 5 seizoenen ben ik voor mijzelf op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tevens denk ik dat het voor de groep goed is dat er een frisse wind komt.

Heb je wel voldoening gehad van je tijd als trainer ? Ik heb genoten bij Sporting Heerlen en ga nog steeds iedere training en wedstrijd met plezier naar de club. Een echte voetbalclub waar je in alle rust kan werken. Het kampioenschap in de 3e klasse in mijn 2e seizoen is voor mij absoluut het hoogtepunt.

Heb je een nieuwe aanbieding!  Op dit moment speelt er niks. Het is afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren.

Denk je dat de competitie in januari door kan blijven gaan ondanks het hoge aantal coronabesmettingen ? Ik heb goede hoop in een vervolg in het nieuwe jaar. Het zal een druk programma worden met alles wat er ingehaald moet worden. Buitensport moet kunnen doorgaan, desnoods met wat praktische aanpassingen indien nodig.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno