Ook 2022 starten we anders dan we gewend zijn. Er zal geen traditionele nieuwjaarsreceptie op het raadhuis zijn.

Burgemeester Dassen: “Om de inwoners in deze tijd een hart onder de riem te steken hebben we een passend alternatief: een wandeling op nieuwjaarsdag. Om de wandeling zo aangenaam mogelijk te maken zorgt de gemeente Kerkrade op twee locaties voor warme drank. We nodigen alle inwoners van Kerkrade uit om 1 januari zo veel mogelijk te genieten van ons prachtige buitengebied.”

Bij twee locaties in Kerkrade bent u op nieuwjaarsdag van harte welkom om tijdens de wandeling een warme chocomel of glühwein te halen. Het overbrengen van de nieuwjaarswensen zal dan niet ontbreken. U kunt de warme drankjes buiten bij de beide locaties afhalen.

Na het afhalen van de drankjes en het overbrengen van de nieuwsjaarwens moet de wandeling voortgezet worden, dit volgens de geldende coronaregels. Gezondheid en veiligheid staan voorop.

Burgemeester en wethouders zijn op onderstaande locaties aanwezig:

Brasserie Nieuw Ehrenstein
Van 13.00 tot 15.00 uur. Buiten bij Brasserie Nieuw Ehrenstein, Nieuw-Erensteinerweg 5.

By Iris
Van 15.00 tot 17.00 uur. Buiten By Iris, Hammolenweg 7C.

Foto Jannemieke Willems