Nieuwjaarsreceptie gemeente Maastricht geannuleerd

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Maastricht gaat niet door. Het jaarlijks treffen in het stadhuis is geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Het stadsbestuur kijkt nu naar een ontmoetingsmoment met de stad ergens rond de zomer.

De ideeën daarvoor worden de komende tijd uitgewerkt. Burgemeester Annemarie Penn-te Strake: “Uiteraard is dat geen bijeenkomst om elkaar dan nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar dat kan wel een mooi moment zijn om inwoners, verenigingen en andere belangstellenden weer eens te treffen onder het genot van een hapje en een drankje. Zeker omdat we dan een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college van burgemeester en wethouders hebben. Het treffen in de zomer is dan een mooie kennismaking tussen stad en stadsbestuur.”

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie