Jorrit Dacier komend seizoen trainer van RKHBS

Op de Foto Jorrit Dacier en voorzitter John Bothmer beklinken de overeenkomst met een boks.

Nadat Mike Bisschops had aangegeven na het lopende seizoen te stoppen als trainer van RKHBS, heeft de vereniging van de Heerlerbaan in Jorrit Dacier een opvolger gevonden. Jorrit is op de Heerlerbaan geboren en getogen, en heeft ook in zijn jeugd lange tijd bij RKHBS gevoetbald. Als trainer heeft hij zijn eerste sporen verdient bij Bekkerveld, waar hij onder anderen het 2de heren elftal onder zijn hoede heeft gehad.

De laatste 5 jaar is hij als hoofdtrainer actief bij 2de klasser Sporting Heerlen. Het ‘technische hart’ van RKHBS, bestaande uit Marco Janssen, Maurice Heuts, Cyriel Palmen en voorzitter John Bothmer, zijn dan ook heel trots dat ze Jorrit kunnen presenteren als nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen.

Foto RKHBS

Geef een reactie