Ray Eygelshoven en Carlo Häcker stoppen als trainers van FC Kerkrade-West

1

Ray Eygelshoven en Carlo Häcker   hebben aan het bestuur te kennen gegeven om na het huidige seizoen te stoppen als trainer. Ray, momenteel het 3e seizoen actief als hoofdtrainer van de selectie, geeft zelf aan een geweldige tijd te hebben gehad bij FC Kerkrade-West.

Hij legt zijn functie als hoofdtrainer neer wegens persoonlijke omstandigheden, maar wilt eventueel wel graag nog een andere functie binnen de club verrichten.
Carlo Häcker , een jongen van de club, geeft ook aan te stoppen wegens privéredenen. Hij is enorm dankbaar dat hij de kans heeft gekregen om trainer te worden van het 2e elftal, nadat hij besloot om zelf te stoppen met voetballen. Dit heeft hij ondanks de rare coronaperikelen drie jaar lang met veel plezier gedaan. Carlo Häcker  is samen met Ray Eygelshoven begonnen en heeft met hem een hele fijne samenwerking gekend.

Foto FC Kerkrade West

 

Geef een reactie